De 3 voordelen van een compacte prikkar

Een prikkar voor bloedafname wordt gebruikt in alle ziekenhuizen en poliklinieken. Juist omdat het bloedprikken op verschillende plekken moet kunnen, is het belangrijk om te beschikken over goed ingerichte prikkarren die gemakkelijk zijn te verplaatsen. De compacte prikkar van TechniCare is ontwikkeld voor en door zorgprofessionals. Hun expertise zorgt ervoor dat deze prikkar gebaseerd is op de praktijk. Wat zijn de voordelen van de compacte prikkar?

blank

1. Rijcomfort

Een belangrijke voorwaarde van een prikkar is dat deze gemakkelijk verplaatsbaar is. Niet iedere kamer of ruimte in ziekenhuis of (buiten)polikliniek beschikt namelijk over een eigen prikkar. Dat betekent dus dat met enige regelmaat de bloedafname-trolley verreden moet worden. Bovendien is de lading kwetsbaar dus is het van belang dat er zo min mogelijk onverwachte schokken merkbaar zijn tijdens het verplaatsen. Bij de ontwikkeling van de compacte prikkar is dan ook extra aandacht geweest voor het rijcomfort. En juist omdat de prikkar door verschillende mensen wordt gebruikt, hangt het rijcomfort ook af van mogelijke ergonomische aanpassingen. Zo is het stuur in hoogte verstelbaar, zodat iedere medewerker de prikkar op de juiste hoogte kan duwen.

voordelen van een compacte prikkar

2. Volledig afsluitbaar

De prikkar is qua afmetingen en indeling compact opgebouwd. Daardoor is deze bloedafname-trolley ruimtebesparend. Bij de ontwikkeling is vooral er vooral opgelet dat er geen capaciteit of gebruiksgemak ingeleverd wordt. Deze medische trolley is voorzien van drie lades die kunnen worden afgesloten met een centrale sleutel. Ook zijn alle drie de lades volledig uitneembaar. U kunt de volledige ruimte benutten en u heeft daarmee voldoende plaats voor benodigdheden om bloed af te kunnen nemen, zoals trays met bloedafnamebuisjes en naaldenbeker. Bovendien is hierdoor ook gemakkelijk te zien welke materialen in de lades zitten en wat aangevuld moet worden. De lades zijn voorzien van een soft-close systeem en sluiten daarmee gemakkelijk en geluidsarm.

3. Op maat naar uw wens

Niet op iedere afdeling of in ieder ziekenhuis zijn de wensen hetzelfde. Dan is het prettig te weten dat de compacte prikkar op verzoek kan worden aangepast aan de wensen van uw afdeling en de mensen die deze trolley gebruiken. Dit betekent dat u zelf kunt aangeven wat de indeling van de drie lades moet zijn. Zo maakt u van de bloedafname trolley een maatwerk trolley. De bovenzijde van de kar is voorzien van RVS zodat deze kan dienen als stevige ondergrond voor de dossiers waar u in moet schrijven of als afzetruimte.

De compacte prikkar is een van de producten die TechniCare levert voor de zorgsector. Wij informeren u graag over deze en andere innovatieve producten voor de zorgsector. Ook kijken wij samen met u naar mogelijkheden om aanpassingen te doen zodat u een product kunt samenstellen naar uw wensen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Nikkelstraat 24 2984 AM Ridderkerk T (+31)85 0870 421 info@technicare.nl

© TechniCare 2022