Innovatiedrang wordt gewaardeerd

Improving healthcare. Bij TechniCare zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen en produceren van producten die de zorg verbeteren. Dit kunnen praktische producten zijn om een stuk logistiek in het ziekenhuis te verbeteren, maar ook producten welke de patiënt helpen.

blank

Het innoveren voor de zorg, en met name voor ziekenhuizen, is het doel waar TechniCare al bijna 20 jaar elke dag aan werkt. Door continu te innoveren in specifieke producten voor de zorgsector, werkt TechniCare mee aan een concrete verbetering in de zorg.

Quooker innovation award

Vanuit deze filosofie is TechniCare in november genomineerd voor de Quooker innovation award 2018-2019. TechniCare viel op door haar eigen unieke aanpak en door de innovaties die in het verleden zijn gedaan. De jury vond met name de Mobilyzer een product wat getuigde waar TechniCare voor staat; praktische innovaties voor patiënt en verpleegkundige.  Hiermee speelt TechniCare goed in op de mobilisatie programma’s welke in veel ziekenhuizen spelen. “Daarbij speelt de Mobilyzer goed in op de toenemende vergrijzing, waar de Mobilyzer goed geschikt voor is.”

blank

Begin februari heeft de jury bekend gemaakt dat TechniCare in de top 3 geëindigd is voor deze innovatieprijs. Prachtig nieuws waar TechniCare heel trots op is.

Bijzondere innovaties

Naast de Mobilyzer gaf de jury te kennen onder de indruk te zijn van het Nascentia verlosbed. Het Nascentia verlosbed combineert een verpleeg- en verlosbed in één, wat de moeder het benodigde comfort en rust geeft na de bevalling. De combinatie tussen een verlos- en verpleegbed sprak men zeker aan.

Elke innovatie begint bij een situatie welke verbeterd kan worden. Hierbij valt te denken aan dagelijkse ongemakken, inefficiente processen of infectie preventie issues. Wij denken graag met u mee om te zien welke innovatie, klantspecifiek of niet, voor uw situatie geschikt is.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Nikkelstraat 24 2984 AM Ridderkerk T (+31)85 0870 421 info@technicare.nl

© TechniCare 2021