3 medische artikelen voor in de operatiekamer

Een operatiekamer moet zo ingericht zijn dat operaties steriel, goed en efficiënt kunnen worden verricht. Een operatieteam is goed op elkaar ingespeeld om risico’s zo klein mogelijk te maken. Naast het OK-personeel speelt de inrichting van een operatiekamer daarbij een belangrijke rol. De steriele werkomgeving en het juiste medisch meubilair dragen bij aan de handelingen op de OK. TechniCare draagt bij aan deze inrichting. Met de ontwikkeling van deze drie medische artikelen bijvoorbeeld.

medische artikelen operatiekamer

1. OK Accessoire Trolley

Tijdens een operatie worden een heleboel instrumenten en accessoires gebruikt. Deze moeten voor, tijdens en na de operatie op een goede, veilige en overzichtelijke manier worden opgeborgen. De OK Accessoire trolley van roestvast staal is speciaal ontwikkeld voor gebruik op de operatiekamer in de nabijheid van de OK-tafel om tijdens de operatie accessoires op te bergen. Maar deze ziekenhuistrolley kan ook worden ingezet in overige ruimtes binnen de OK-afdeling als opbergwagen. Kussens voor buikligging, arm- en zijsteunen, beensteunen etc. kunnen goed en overzichtelijk in deze trolley worden opgeborgen. De trolley is modulair op te bouwen. Hiermee stelt u zelf uw optimale trolley samen voor alle medische artikelen in de operatiekamer. De trolley kan op verzoek worden aangepast aan de wensen van uw OK-afdeling.

Medische trolley OK

2. Medische verrijdbare trolley

Op de Intensive Care zijn mensen vaak gekoppeld aan een heleboel apparatuur en hulpmiddelen. U kunt daarbij denken aan docking stations, sondevoeding, infuuszakken en andere zaken die vanuit de operatie nodig zijn binnen de Intensive Care. Al met al moeten deze vanuit de OK bevestigd worden op een manier dat ze niet in de weg zitten maar wel doen wat ze moeten doen. Bij veel van deze ondersteuning is bovendien stroom nodig dus ook de stekkers moeten een goede en veilige plek hebben. TechniCare heeft hiervoor dé oplossing ontwikkeld namelijk de verrijdbare trolley.  Deze verrijdbare medische trolley biedt geschikte ruimte om alle apparatuur te plaatsen. Zo heeft u handig en overzichtelijk alles gecentraliseerd op één trolley. Ook is op de trolley plaats voor de stekkerdoos zodat alle stekkers op de trolley blijven. De snoeren slepen niet meer over de grond door de speciale opvang hiervan op de trolley.

Medische verrijdbare trolley

3. Mobilyzer Premium

De Mobilyzer is een infuuspaal. Maar dat niet alleen, het biedt de patiënt ondersteuning tijdens het staan en lopen waardoor de patiënt sneller revalideert. De Mobilyzer Premium vergroot de zelfredzaamheid van de patiënt. De speciale vorm van de Mobilyzer zorgt ervoor dat deze geschikt is om te gebruiken als infuuspaal en als loophulp. Ook biedt hij de mogelijkheid om er diverse apparatuur aan te bevestigen; een unieke combinatie. De combinatie van infuuspaal en loophulp maakt dat hij geschikt is van OK tot aan het bed in de ziekenhuiskamer. De Mobilyzer kunt u combineren met diverse accessoires zodat u deze op maat kunt aanpassen aan de wensen van de verschillende patiënten. Naast de functie van infuuspaal ondersteunt de Mobilyzer de patiënt dus ook met staan en lopen. De voet met vijf wielen geeft de patiënt maximale stabiliteit. Bovendien kunnen lift- en vloerovergangen eenvoudig gepasseerd worden, zonder enige hinder voor de patiënt. Het stuur is eenvoudig in hoogte verstelbaar, zodat zelfs kinderen hiervan gebruik kunnen maken.

infuuspaal Mobilizer

Deze medische artikelen zijn een deel van de producten die TechniCare levert voor de zorgsector. Wij informeren u graag over deze en andere innovatieve producten voor de zorgsector. Ook kijken wij samen met u naar mogelijkheden om aanpassingen te doen zodat u een product kunt samenstellen naar uw wensen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Nikkelstraat 24 2984 AM Ridderkerk T (+31)85 0870 421 info@technicare.nl

© TechniCare 2023