Nieuwe aanwinst!

Technicare heeft geïnvesteerd in een nieuwe Rösler glijslijpmachine!
Wat betekent dit voor u?
Dit zorgt voor een braamvrij product, goede oppervlakte afwerking van de randen en oneffenheden. Dit betekent producten met een mooie afwerking en een nog hogere kwaliteit.

Glijslijpmachine | Rondvirbrator | trommelmachine

 

Wat doet de machine?

Rondvibratoren zijn flexibele allrounders: ze worden al jaren gebruikt voor ontbramen, slijpen, reinigen, polijsten, verwijderen van oxydes  en vele andere bewerkingen in de oppervlaktetechniek. Het scala aan gangbare materialen is vrijwel onbeperkt: metaal, kunststof, keramiek, rubber, hout en zelfs glas kan moeiteloos worden bewerkt in een rondvibreermachine.

Werking van de machine.

De werking van een rondvibrator is in principe heel eenvoudig: een speciale onbalansmotor die in het midden van het machine is gemonteerd, brengt het hele bewerkingscompartiment  in trilling. De resulterende rotatie genereert de typische relatieve beweging van het mengsel van slijpmedia en producten, waardoor er materiaal van het werkstuk afgehaald wordt.

Wat betekent dit voor u?

De glijsnijmachine zorgt voor perfect afgewerkte producten. Geen bramen, oneffenheden of slecht afgewerkte randen meer, en altijd strakke onderdelen. Dit betekent automatisch dat de kwaliteit verbetert door het gebruik van deze machine.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Nikkelstraat 24 2984 AM Ridderkerk T (+31)85 0870 421 info@technicare.nl

© TechniCare 2024