Peter van de Voorde algemeen directeur van TechniCare.

Per 1 januari is Peter van de Voorde de nieuwe algemeen directeur van TechniCare. Hiermee volgt hij Arjan van de Voorde op, oprichter en eigenaar van TechniCare. Arjan van de Voorde blijft actief binnen TechniCare en zal zich in zijn rol meer focussen op kwaliteitsmanagement en productie.

blank

Per 1 januari is Peter van de Voorde de nieuwe algemeen directeur van TechniCare. Hiermee volgt hij Arjan van de Voorde op, oprichter en eigenaar van TechniCare. Arjan van de Voorde blijft actief binnen TechniCare en zal zich in zijn rol meer focussen op kwaliteitsmanagement en productie. Peter van de Voorde is hiervoor 4 jaar actief geweest als site manager bij de Floré Groep, waar hij verantwoordelijkheid droeg voor de Nederlandse site van de handelsdivisie.

Peter is verantwoordelijk voor het algemeen management en vormt samen met Richard van de Voorde, verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten, en André van de Voorde, verantwoordelijk voor R&D, het managementteam van TechniCare.

Veel vertrouwen

Arjan van de Voorde is blij met de komst van Peter. Zelf heeft Arjan van de Voorde ruim 20 jaar geleden TechniCare opgericht. “Ik ben trots op wat we met TechniCare al bereikt hebben. Onze kennis van ontwikkeling en productie in eigen huis maakt TechniCare tot een uniek bedrijf op de Nederlandse zorgmarkt. Met Peter als algemeen directeur aan het roer zie ik de organisatie van TechniCare verder vorm krijgen en steeds professioneler worden.”

Vanuit de familie is Peter van de Voorde al jarenlang vanaf de zijlijn betrokken bij de ontwikkeling van TechniCare. “Het is mooi te zien hoe TechniCare de afgelopen jaren gegroeid en verder geprofessionaliseerd is.”, vertelt Peter van de Voorde. “We willen de ingezette lijn doortrekken en de zorg nationaal en internationaal blijvend verbeteren met onze innovaties.”

Over TechniCare

TechniCare verbetert de zorg. Dit doen wij door het continu innoveren en ontwikkelen van nieuwe producten voor de zorgsector. In samenwerking met ziekenhuizen en zorginstellingen creëren wij nieuwe innovaties die bijdragen aan een verbetering van de zorg. Zowel voor patiënt, als ook voor de zorgprofessional. Waar nodig ontwikkelen wij maatwerk oplossingen voor een optimaal resultaat.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Nikkelstraat 24 2984 AM Ridderkerk T (+31)85 0870 421 info@technicare.nl

© TechniCare 2021