Strategische samenwerking met Novymed

Geweldig nieuws! TechniCare en NovyMed hebben een strategische samenwerking aangekondigd om de zorg in Nederland te verbeteren. Vanaf 1 maart 2023 zal NovyMed Benelux de exclusieve distributeur worden van de behandelstoel Proceed voor de Nederlandse markt.

Proceed Gips-/behandelstoel

De Proceed is een behandelstoel die oorspronkelijk voor de gipskamer is ontwikkeld. In de praktijk heeft de stoel zich inmiddels echter bewezen als een compacte, veelzijdige behandelstoel waar zo goed als alle behandelingen op verricht kunnen worden.

Één aanspreekpunt voor verkoop, service en onderhoud

Voor Nederlandse zorginstellingen en ziekenhuizen betekent de samenwerking tussen Novymed en TechniCare één aanspreekpunt voor verkoop, service en onderhoud. Hierdoor kan het ziekenhuis sneller beschikken over demo’s, proefplaatsingen en producten.

Mobilizing Healthcare

NovyMed is al decennia een specialist op het gebied van patiënt transfers, en voortdurend op zoek naar slimme oplossingen om de veiligheid, efficiency en comfort binnen de gezondheidszorg voor zowel de patiënt als de zorgprofessional te verhogen. De Proceed vormt een logische uitbreiding op het assortiment en aanvulling op NovyMed’s visie: Mobilizing Healthcare.

Ga voor meer informatie naar de Proceed productpagina.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Nikkelstraat 24 2984 AM Ridderkerk T (+31)85 0870 421 info@technicare.nl

© TechniCare 2024