3 handige zorgproducten voor in de verpleegzorg

Werk in de verpleegzorg is behoorlijk zwaar, op meerdere fronten. De tijdsdruk waaronder de zorgmedewerker het werk moet doen in combinatie met de wens om kwalitatief goede zorg te verlenen kan zorgen voor lastige situaties. Het is dus zaak om in de verpleegzorg met producten te werken die bijdragen aan minder werkdruk. Zonder in kwaliteit in te leveren. Zodat de zorgverlener en degene die de zorg ontvangt beiden tevreden zijn. Deze drie hulpmiddelen zijn ontwikkeld voor onder meer de verpleegzorg.

zorgproducten thuiszorg

1. Beddenkantelaar

Het verplaatsen van een hoog/laag bed is een zware klus. Zeker als het bed naar een andere ruimte moet. Een elektrische beddenkantelaar biedt dan uitkomst! Met behulp van de elektrische beddenkantelaar kan het bed op de zijkant geplaatst worden, waardoor het bed eenvoudiger te verplaatsen is. Bovendien kost dit geen fysieke kracht. Ook als bedden gereinigd moeten worden is dit hulpmiddel goed in te zetten. Zo draagt de beddenkantelaar bij aan een goede infectiepreventie.

Beddenkantelaar

2. TOBA douchestoel

Binnen de verpleegzorg is het douchen van degene die de zorg ontvangt vaak een onderdeel van de vraag. Soms gaat dit zonder veel hulpmiddelen maar als de cliënt meer hulp nodig heeft is een douchestoel een onmisbaar hulpmiddel dat gebruikt kan worden. De TOBA douchestoel is een elektrische hoog/laag verstelbare douchestoel met elektrische kantelverstelling. Deze stoel is toepasbaar in iedere situatie, ook wanneer zeer complexe zorg vereist is. De stoel kan desgewenst aangepast worden voor verschillende situaties zodat het douchen goed en prettig kan worden begeleid door de zorgverlener. Het frame van de stoel is gemaakt van RVS en is dus zeer goed bestand tegen water en eenvoudig te reinigen.

douchestoel

 

3. Care Unit

Bij verpleeg- en thuiszorg is het belangrijk dat de tijd die beschikbaar is ook vooral aan de cliënt besteed kan worden. Aandacht en zorg zijn belangrijk. Dan is het zaak dat er geen tijd verloren gaat aan het zoeken naar alle medicijnen, steunkousen, washandjes en handdoeken om de cliënt goed persoonlijk te kunnen verzorgen. De Care Unit maakt daar een einde aan. Alle benodigde zorgartikelen liggen bij elkaar in deze handige trolley. Dit levert veel voordelen op. Deze efficiënte werkwijze levert een tijdsbesparing tot 30% op bij de persoonlijke verzorging. De verpleeg- en thuiszorg medewerker kan alle tijd besteden aan zorg en aandacht voor de cliënt waardoor deze een kwalitatief hoge zorg ervaart. En doordat alles goed georganiseerd opgeborgen is verlaagt de Care Unit de werkdruk. Dit zorgt ervoor dat de verpleeg- en thuiszorgmedewerkers meer plezier in hun werkzaamheden hebben.

Deze drie artikelen zijn onderdeel van de zorgproducten die TechniCare levert voor de verpleeg- en thuiszorg. Wij informeren u graag over deze en andere innovatieve producten die het werken in de verpleeg- en thuiszorg verbeteren. Indien gewenst kijken wij samen naar mogelijkheden om aanpassingen te doen zodat u een product kunt samenstellen naar uw wensen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Nikkelstraat 24 2984 AM Ridderkerk T (+31)85 0870 421 info@technicare.nl

© TechniCare 2023