Innovatieve zorgproducten op maat? Dit hebben wij te bieden

Geen ziekenhuis of zorginstelling is hetzelfde. Wat zij wel allemaal gemeen hebben, is dat ze de beste zorg willen voor hun patiënten. Die doelstelling delen wij. Door continu te innoveren en door steeds weer nieuwe producten te ontwikkelen samen met onze klanten, willen wij hieraan bijdragen. Zowel voor de patiënt als voor de zorgprofessional. Dit doen we onder andere door maatwerk te leveren. Benieuwd wat wij te bieden hebben? U leest het in dit artikel.

warmelampsteun met zwenkarm

Modulaire trolley

De medische trolley is onmisbaar in voor het transport van voorraden, materialen en apparatuur. Iedere toepassing en afdeling vraagt om een andere indeling. Daarom bepalen we altijd samen met u welke indeling het meest geschikt is, welke apparatuur bevestigd moet worden en welke koppelstukken wenselijk zijn. Zo creëren we de best mogelijke trolley voor iedere situatie.

Elektrische beddenkantelaar

Nooit meer een hoog/laag-bed demonteren of zelf kantelen, omdat het niet door een smalle deuropening past dankzij de elektrische beddenkantelaar. Op eenvoudige wijze kan ieder type hoog/laag-bed worden gekanteld en verplaatst zonder fysieke inspanning of belasting. Bovendien maakt de elektrische beddenkantelaar het reinigen van de bedden een stuk eenvoudiger, waardoor het bijdraagt aan de bevordering van de infectiepreventie.

innovatief zorgproduct beddenkantelaar

Steun voor warmtelamp

Op vrijwel iedere kraam- en neonatologieafdeling zijn vaste punten voor warmtelampen aanwezig. Voor deze punten hebben wij in samenwerking met een aantal ziekenhuizen een vaste wandsteun ontwikkeld. Deze wandsteunen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en geschikt voor ieder type warmtelamp.

Vaak is een vaste wandsteun toereikend, maar er zijn ook situaties waarin iets meer flexibiliteit wenselijk is. Bijvoorbeeld om de warmtelamp zowel boven de commode, als boven een verrijdbaar bedje te plaatsen. Voor die situaties bieden wij een warmtelamp steun met zwenkarm.

warmelampsteun met zwenkarm

Iedere wandsteun, vast of zwenkbaar, maken wij exact op maat en aangepast aan uw wensen en eisen.

Papegaai-plafondsteun

Speciaal voor MRI- en CT-ruimtes hebben we de papegaai plafondsteun ontwikkeld. Deze steun maakt het mogelijk om een papegaai direct aan het plafond te bevestigen. Hierdoor is het voor een patiënt makkelijker om zijn of haar positie aan te passen bij het maken van een MRI- of CT-scan. Wordt de papegaai niet gebruikt? Dan kan hij in hoogte worden versteld, zodat de patiënt er geen last van heeft.

Opbergpanelen voor medische instrumenten

Ieder specialisme heeft eigen specifieke medische instrumenten die vaak worden gebruikt. Dan is het prettig als deze voor het grijpen zijn tijdens het onderzoek en daarna ook weer makkelijk en efficiënt op te bergen zijn. Een voorbeeld daarvan is de laryngoscoop, een medisch instrument dat wordt gebruikt voor het inspecteren van het strottenhoofd. Voor een van onze klanten mochten wij daarvoor een speciaal opbergpaneel maken. Helemaal op maat en afgestemd op de behoeften van de medisch specialisten.

Monitorsteun

Monitoren zijn niet meer weg te denken uit het ziekenhuis of de zorginstelling. Van monitoren met informatie voor het medisch personeel tot de iPad of tablet van de patiënt zelf. Voor al die verschillende monitoren zijn ook verschillende opberg- en bevestigingsoplossingen nodig. Daarom ontwikkelen wij monitorsteunen op maat. Een goed voorbeeld is onze slimme monitorsteun die aan het bed van de patiënt bevestigd wordt. Op deze manier kan de patiënt gewoon aan een bewakingsmonitor gekoppeld blijven als hij of zij met het bed naar een andere afdeling of ruimte gereden wordt.

Dit zijn maar een aantal voorbeelden van onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van klantspecifieke oplossingen voor de medische sector. Niet iedere situatie vraagt immers om een standaardoplossing. Maatwerk biedt dan uitkomst. In dat geval gaan wij samen met u een ontwikkeltraject in, waarbij aan de hand van ontwerpvoorstellen en prototypes een compleet nieuw product ontstaat. Een product waarmee u daadwerkelijk uw zorgverlening verbetert. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Nikkelstraat 24 2984 AM Ridderkerk T (+31)85 0870 421 info@technicare.nl

© TechniCare 2022