Over ons

TechniCare verbetert de zorg. Dit doen wij door het continu innoveren en ontwikkelen van nieuwe producten voor de zorgsector. In samenwerking met ziekenhuizen en zorginstellingen creeren wij nieuwe innovaties die bijdragen aan een verbetering van de zorg. Zowel voor patient, als ook voor de zorgprofessional. Waar nodig ontwikkelen wij maatwerk oplossingen voor een optimaal resultaat.

Visie

Wij verbeteren de zorg door het leveren van innovatieve producten en maatwerk oplossingen in hoge kwaliteit; niet alleen standaard producten, maar waar nodig voor u op maat gemaakt. Veel zorginstellingen hebben eigen werkprocessen ontwikkeld waarbij maatwerk oplossingen horen.

Met een innovatief en breed productportfolio kunnen wij u in veel situaties helpen. Daarnaast komen wij graag bij u langs om uw specifieke wensen te bespreken. Wij hechten waarde aan lange termijn relaties en aan een partnership met het ziekenhuis.

 

Historie

TechniCare is 19 jaar geleden gestart als verspaner en draaierij in de garage. Binnen enkele maanden kwamen de eerste vragen vanuit de zorgsector en is de innovatiekracht van TechniCare gestart. Door de jaren heen heeft TechniCare een innovatief product portfolio ontwikkeld, wat inmiddels in binnen- en buitenland intensief dagelijks gebruikt wordt.

TechniCare bestaat uit een volwaardig team met de kracht om de gehele keten zelf te bedienen. Ontwikkeling, ontwerpen, productie en service gebeurt allemaal vanuit ons hoofdkantoor in Ridderkerk.

Team

Arjan van de Voorde

Algemeen directeur In 2000 richtte Arjan van de Voorde TechniCare op. Arjan is als algemeen directeur nauw betrokken bij de algemene zaken en innovatie. ac.vandevoorde@technicare.nl

Richard van de Voorde

Commercieel manager In de rol van commercieel manager is Richard actief betrokken bij veel ontwikkelings- en offertetrajecten in ziekenhuizen. Hij denkt graag met u mee over een juiste oplossing. richard@technicare.nl

André van de Voorde

Manager Research & Development André is verantwoordelijk voor de innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten van TechniCare. In samenwerking met de eindgebruiker ontwikkelt André veel nieuwe producten. a.vandevoorde@technicare.nl

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Nikkelstraat 24 2984 AM Ridderkerk T (+31)180-499276 info@technicare.nl

© TechniCare 2018