Patientbeleving binnen het Isala verbeteren

Wij zijn trots om te vermelden dat Isala samen met Technicare een volgende stap zet in het verbeteren van de patiënt beleving.

Isala Klinieken

Isala is één ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. “Dichtbij als het kan, verder weg als het moet” is het motto van Isala. Naast de basiszorg biedt het Isala ook steeds meer en meer topklinische functies. Het Isala streeft naar een continue verbetering in zorg en aandacht voor de patiënt.

Samenwerking

In het streven naar zorg en aandacht voor de patiënt heeft TechniCare een nauwe samenwerking met de Isala klinieken. Wij leverden in de huidige samenwerking 90 Mobilyzers, allen uitgerust met een cilinderhouder. Naast deze Mobilyzers leveren wij voor de mobiele patiënt 140 robuuste RVS infuusstandaarden. Tot slot levert TechniCare één van haar nieuwste productontwikkelingen, de prikkar, die volledig voldoet aan alle gestelde wettelijke eisen.

Door de combinatie van oplossingen voorzien wij een nieuwe stap in het verbeteren van de zorg. Niet alleen in de patiënt beleving, maar ook zeker in het leveren van zorg.

Wij danken het Isala voor deze opdracht en zien uit naar een lange samenwerking. bent u op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

“De Mobilyzer draagt bij aan de continue verbetering in zorg en aandacht voor de patiënt binnen het Isala”

- Johan Snoek

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.

Nikkelstraat 24 2984 AM Ridderkerk T (+31)85 0870 421 info@technicare.nl

© TechniCare 2024